hpotsa

punakirja

Puhemies Paskiaisen Punainen Kirja

punainenkirja

Kun ensimmäinen ihminen astui kuun pinnalle ja lausui jotakin siihen tapaan että tämä on pikku askel ihmiselle, mutta aika loikka ihmiskunnalle, niin A.Paskiainen lausahti jotakin aivan muuta vastaavassa tilanteessa (jotakin vähemmän kornia). Vilkaistessaan taivaalla mollottavaan Maahan hän totesi: Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä! Ja kun Stanley kohtasi jossakin Afrikan umpiviidakossa Livingstonen ja tokaisi: Tohtori Livingstone, otaksun!, niin A.Paskiainen törmätessään samaiseen heppuun töksäytti: Pakko sanoa, mutta otaksun että teillä Tohtori Livigstone on vetskari auki! Ja kun Ranskan Aurinkokuningas Ludvig 14 ilmoitti alamaisilleen: l´Etat, C´est moi! (vapaasti käännettynä: Mulkku, se olen minä), niin Armas numero 1 kajautti: J´ai un velo rouge! (minulla on punainen polkupyörä) 

Ja niin edelleen, niin edelleen. Puhemies Paskiaisen Punainen Kirja sisältää Puhemies Paskiaisen suustaan päästämiä möläytyksiä, sutkauksia, letkauksia yms tai Puhemies Paskiaisen suuhun pistettyjä möläytyksiä, sutkauksia, letkauksia yms Puhemies Paskiaisen elämän varrelta, unohtamatta Puhemies Paskiaisen möläytyksiä, sutkauksia, letkauksia yms ennen Puhemies Paskiaisen syntymää tai möläytyksiä, sutkauksia, letkauksia yms Puhemies Paskiaisen kuoleman jälkeen.

Puhemies Paskiaisen Punainen Kirja on kerta kaikkiaan kattava kokoelma Puhemies Paskiaisen möläytyksiä, sutkauksia, letkauksia yms ja jos jollakin ei tätä kirjaa ole, niin hävetköön!

31.11.1971 Tamminiemessä, Urkin kanssa saunomassa Puhemies A.Paskiainenkannet
Kirjan kannet on painettu 24 karaatin kultauksella punapingviinin esinahasta valmistetulle nahalle. Tätä kirjaharvinaisuutta painettiin aikanaan 12 miljardia kappaletta ja se jaettiin jokaiseen kotitalouteen. Kirjan sivut on valmistettu keisarikehrääjäperhosen silkistä ja niteen sitomisessa on käytetty kultalankaa. Kirja on uraanilakattu, joten se loistaa yön pimeinpinäkin hetkinä. Paskiaisen silmiin on istutettu 36 karaatin timantit, kalvosin-napit 16 karaatin safiireja.

etusivu
Etusivu. Kirjaan on liitetty lukuisia maagisia uskomuksia. Moni miljoonavoittoja antanut lottorivi on syntynyt kirjan sivuja ja mietelauseita selatessa, erityisesti sivun 12 398 kerrotaan auttavan onnistuneiden suurikertoimisten pitkävetorivien laadinnassa.

101
Sivut 100 ja 101. Kannen paskiaisen viiksien sivelyn kerrotaan estävän miestyypin kaljuuntumista ja nenän hivelyn vakuutetaan kohentavan miesten potenssia ja kestävyyttä. Takapuolen koskettelun uskotaan taas auttavan ummetukseen ja kravatin koskettelun eturauhasvaivoihin.
327
Sivut 326 ja 327
. Kirjasessa on 140 286 sivua ja se painaa 132,5 kiloa. Kirjan sisällöstä on sävelletty ooppera ja 365 osainen TV-sarja, sarjakuvakin on tekeillä. Punapingviini ja keisarikehrääjäperhonen ovat nyttemmin valitettavasti kuolleet sukupuuttoon.
1987
Sivut 1986-1987. Kirjan viisaudet ja sanonnat ovat iskostuneet lujasti kansan mieliin, usein kuuleekin kansalaisten siteeraavan kirjan viisauksia kadulla kulkiessaan, - suksi suolle ja painu kuule vittuun siitä ja viittiiks heittää kuule pari euroo - kuullankin usein ja tuon tuostakin.

3241
Sivut 3240-3241. Kirjalla päähän lyömisen uskotaan sitkeästi kansan parissa aiheuttavan päänsärkyä ja niskavaivoja.

3961
3960-3961

29165
Sivut 20164-20165
2541
Sivut 2540 ja 2541
56371
Sivut 56370 ja 56371


h albumit
HEMMO P
ALBUMIT

punakirja
PUNAINEN
KIRJA

ploki
PASKIAISEN
PLOKI

juttu
PASKIAISEN
JUTTULOORA

räyhä
ALIK.
RÄYHÄLÄ

touho
ARMAS-SEDÄN
TOUHUTARHA

h
MUUT
MUUT
hemmopaskiainen.fi