hpotsa
plokiotsake
joulukuun ploki
timmikuun ploki hulmukuun ploki maaniskuun ploki puhtikuun ploki dokukuun ploki klesakuun ploki rakakuun ploki ilokuun ploki shyyskuun ploki mokakuun ploki harraskuun ploki joulukuun ploki

- JULKKUKUUN PLOGI: OPERAATIO BARBABLANKKO -

Tapahtui edellisessä osassa: Uudella dynaamisella Super Pukilla on aattoilta aikaa jakaa lahjat kilteille lapsille (Mats Mannerheimille, Maja Wahlroosille, Gösta Svinhufvudille, Kajsa Ehnrootille också vidare, också vidare), mutta suoriutuakseen tehtävästä on Super Pukin on raivattava tieltä tuhmat  lapset  (Mölö-Matin, Löhö-Maijan, Kiero-Keijon. Liero-Kaijan (ja niin edelleen, ja niin edelleen). Operaation nimi on "Barbablankko". On Aattoilta, joten Super Pukki matkaan jo käy...

Aattoilta klo 15.55.55, Korvatunturi

Super Pukki pitää tonttujoukoille viimeisen katselmuksen. Seuraavassa tiivistelmä Super Pukin puheesta tontuille:
- Huomio, tontut! Katse eteenpäin! Lepo! Tontut, nyt kun me olemme kokoontuneet tähän Korvatunturin juurelle, haluan sanoa pari seikkaa tulevasta tehtävästämme Operaatio Barbablankosta. Tontun on tehtävä, mitä tontun on tehtävä! Ja kun Pukki on reessä, on kaunis kuolla tonttujoukkojen eessä!
kuule

Aattoilta klo 16.00.00, Korvatunturi

Super Pukki antaa lähtömerkin tonttujoukoille.  Pukin reki ampaisee matkaan kahdentoista poron ja parin turboahdetun kaasuturbiinimoottorin vetämänä. Letkan kärjessä Petteri Punakuonon kuonon lisäksi koko poro hehkuu punaisempana kuin koskaan.
Herkullisimmat Super Pukin poronkäristys ohjeet löytyvät Super Pukin kotisivuilta.

Aattoilta klo 16.01.26, Suomen ilmatila

Super Pukki kiitää kohti Etelä-Suomea ja Grankullaa, jossa 99.9% Suomen kilteiltä lapsista asuu. Mainittakoon että Suomen vähiten kiltti paikka on Karkkila (0,0001% kilttiä lasta 1000 asukasta kohden). Matkalla kohti Grankullaa Super Pukki heittää pari pakettia Suomen haja-asutusseudulla asuvalle kiltille lapselle. Puketti Närpekseen, pari pukettia Gamlakarlebyyhyn.

Aattoilta klo 16.04,15, rintamalinja Kerava-Korso-Järvenpää
liekki

Super Pukki tonttujoukkoinen saavuttaa Kerava-Korso-Järvenpää rintamalinjan, jolle tuhmat lapset ovat asettuneet odottamaan Pukkia.
Rintamalinjan takaa kuuluu tuhmien lapsien laulua, mm. Juicen "Sika"-laulu ja "Kuinka hassusti kävikään kun Joulupukki turpaan sai".

Aattoilta klo 16.07,54, rintamalinja Kerava-Korso-Järvenpää

Tuhmat lapset käyvät rynnäkköön tarkoituksena anastaa Pukin lahjat. Hetken näyttää sieltä, että tuhmat lapset onnistuvat saada lahjat haltuunsa. mutta viime hetkellä tonttujen sinnikäs vastarinta ja Super Pukin ampumat "Hellfire"-ohjukset estävät tuhmien lapset aikeet. Hajalle lyödyt tuhmien lapsien joukot perääntyvät sekasorron vallassa.
 

Aattoilta klo 16.08,09, rintamalinja Kerava-Korso-Järvenpää

Tuhmien lapsien rintamalinja murtuu. Tonttujoukot vyöryttävät tuhmien asemat. Tonttualikessu Pokka toteaa että "tuohan tuhmalainen se meinas minnuu piparilla viskata!"

Aattoilta klo 16.09,27, Espoo Leppävaara

Tuhmien lapsien hajalle lyödy joukot pysähtyvät Leppävaarassa. Suurin osa juokoista häviää vähin äänin Sellon kauppakeskukseen.

Aattoilta klo 16.11,31, Grankulla esikaupunkialue
tuhma
 
Rippeet tuhmien lapsien joukoista yrittävät tehdä epätoivoista vastarintaa. Talo talolta tontut etenevät ja viimeiset tuhmat lapset antautuvat maata polkien ja itkua vääntäen.

Aattoilta klo 16.14.16, Grankulla

Tuhmat lapset on lyöty. Super Pukki saa sankarin vastaanoton ja kiltit lapset saavat ansaitut lahjansa. Pukki lähtee paluumatkalle Korvatunturille kilttien lapsien laulaessa "Jul,jul strålande jul".
panssari

Aattoilta klo 20.00.00, Korvatunturi

Super Pukki on takaisin Päämajassa. Tasavallan Presidentti soittaa ja kiittää Pukkia ripeästä toiminnasta. Super Pukki tekee vielä kierroksen tonttutuvassa ja toteaa "Mistä näitä tonttuja löytyy!" Hyvää Joulua ja Hauskaa Vappua!


armaspotret
A.Paskiainen
evp Tonttu Tomera

 Armaksen Plokiarkisto:
timmikuun ploki hulmukuun ploki maaniskuun ploki puhtikuun ploki dokukuun ploki klesakuun ploki rakakuun ploki ilokuun ploki shyyskuun ploki mokakuun ploki harraskuun ploki joulukuun ploki


h albumit
HEMMO P
ALBUMIT

punakirja
PUNAINEN
KIRJA

ploki
PASKIAISEN
PLOKI

juttu
PASKIAISEN
JUTTULOORA

räyhä
ALIK.
RÄYHÄLÄ

touho
ARMAS-SEDÄN
TOUHUTARHA

muut
MUUT
MUUThemmopaskiainen AVE