hpotsa
plokiotsake
maaniskuun ploki
timmikuun ploki hulmukuun ploki maaniskuun ploki puhtikuun ploki dokukuun ploki klesakuun ploki rakakuun ploki ilokuun ploki shyyskuun ploki mokakuun ploki harraskuun ploki joulukuun ploki

- MAANISKUUN PLOGI : KIRJOITTAMATTA JÄÄNEET KIRJAT 2 -

Olen vuosikymmenien ajan lähestynyt eri kirjankustantajia mitä erillaisemmilla juttuaiheilla. Turhaan. Kustantajat ovat suhtautuneet nuivasti ehdotuksiini kirjan aiheiksi. Mitkä bestsellerit maailma onkaan menettänyt! Seuraavassa parhaat (tai pahimmat) hylätyt kirjaideat:

ELINTEN VALLANKUMOUS
teatteri
Tanssiteatteri "Ilosen paskan" versio elinten vallankumouksesta. Esitys jäi viimeiseksi koska perna repesi.
- - - - - -

Kyseessä on opettavainen tarina tapajuoppo Tommi Turmiolasta, joka tuhoaa kosteilla elintavoillaan sisäelimiään minkä ehtii. Lopulta rappioalkoholisti Turmiolan sisäelimet saavaat tarpeekseen ja päättävät tehdä vallankumouksen. Ja kuten vallankumouksissa tuppaa käymään, vallankumous syö lopulta omat lapsensa. Elinten heittäydyttyä lakkoilemaan juoppalalli Tommi Turmiola kärsii, mutta niin kärsivät myös sisäelimet ja lopulta Turmiola sisäelimineen päätyy patologin pöydälle. Kirjan eräänlaisena mottona voisi pitää vallankumouksen eturintamassa lippua liehuttanutta Turmiolan rasvamaksan tokaisua patologin leikkauspöydällä: "Voe paska!"


ROOPE HUUTI JA EDUSKUNNAN PUISTIKON ILOISET VEIKOT
kirjailija
Kirjailija saa postia Roope Huuti teokseen liittyen.
- - - - - -

Tässä on kyse hirtehisestä kansantarinasta. Eletään ankeita aikoja kolkossa Suomenmaassa. Eduskunnassa on kokoomusenemmistö. Päinvastoin kuin Robin Hood, valtionvarainministeri Roope Huuti (kok) ja Eduskunnan puistikon Iloiset Veikot, elinkeinoministeri Pikku-Jouni (kok), kehitysyhteystyö- ja ulkomaankauppaministeri Veli Tukki (kok) ja  perhe- ja peruspalveluministeri Muna-Ville ryöstävät köyhiltä ja antavat rikkaille. Ja siinä missä Roope Huutin esikuva käyttää jousia ja nuolia, käyttää Roope Huuti verolippuja ja -lappuja. Tarinan juonta kuvastaa parhaiten Eduskunnan puistikosta kuuluva Iloisten Veikkojen Iloinen laulu: "Jos sull lysti on, niin mätkäise köyhää näin..."


AVARUUSSEIKKAILU 2020
elokuva
Elokuva joka ei valmistunut koskaan. Edes J.Puotila ei pystynyt näyttelemään yksin kaikkia kirja 2652 henkilöä.
- - - - - -

Kyse on tulevaisuuteeen sijoittuvasta scifi-tarinansta. On loppusyksy vuosi 2020. Suomalaiset ovat kyllästyneet maapallon ylikansoitukseen. Tästä syystä avaruusalus "Väinö V" lähetetään kohti naapurigalaksia etsimään suomalaisille uutta kotiplaneettaa. Mutta matkantekoon tulee ongelmia, kun aluksen kiero savolainen keskustietokone "Väyrynen" alkaa jallittamaan avaruusaluksen miehistöä. Lopulta "Väinö V":een  miehistö saa tarpeekseen Väyrysen vittuilusta ja paiskaa Väyrysen pihalle. Kirjaimmellisesti. Pahaksi onneksi Väinö Vitonen ei ole tässä vaiheessa päässyt vielä Kuuta pidemmälle. Mutta ei hätää, suomalaiset muuttavat Kuuhun, eikä Kuun olosuhteet loppujen lopuksi poikkea paljoa Suomen oloista. Yhtä kylmää ja pimeää. Ja tilaa riittää.


RIMPAUTTAJA

Tämä on kertomus miehestä, jolla on pakkomielteenä käydä rimpauttelemassa ovikelloja. Oven avautuessa Rimpauttelija heittää hauskoja letkauksia, kuten: "Tulipahan taas rimpautettua!" tai "Päätinpähän vähän rimpauttaa!" Miehen rimpauttelukuume käy yhä epätoivoisemmaksi. Mutta loppujen lopuksi kaikki kääntyy parhain päin. Rimpauttelija keksii ovikellojen lisäksi alkaa rimpautella myös puhelimella. Ja eikä aikaakaan kun Rimpauttelija päätyy puhelinmyyjäksi ja saa rimpautella niin paljon kuin sielu sietää. Eli vähän niinkuin Happy End.
ovikello
Ovikelloja. Lisää ovikelloja osoitteessa Madaboutdoorbells.com.


Kirja lukijaa kiittää, kirjailija uusia kirjoja siittää.


armaspotret
A.Paskiainen
worstselleri-kirjailija

 Armaksen Plokiarkisto:

timmikuun ploki hulmukuun ploki maaniskuun ploki puhtikuun ploki dokukuun ploki klesakuun ploki rakakuun ploki ilokuun ploki shyyskuun ploki mokakuun ploki harraskuun ploki joulukuun ploki


h albumit
HEMMO P
ALBUMIT

punakirja
PUNAINEN
KIRJA

ploki
PASKIAISEN
PLOKI

juttu
PASKIAISEN
JUTTULOORA

räyhä
ALIK.
RÄYHÄLÄ

touho
ARMAS-SEDÄN
TOUHUTARHA

muut
MUUT
MUUThemmopaskiainen AVE