KESÄKIRJAT

kesakirja

TEX BUTCHER: CHICAGON TEURASTAJA

kesakirja

Tex Butcherin tuore jännitysromaani Chicagon teurastaja on tuttua Butcheria: Enemmän ruumiita kuin kirjassa on sivuja, eikä kirja ole Tex Butcherin ohuimpia opuksia. Ilmeisesti Tex Butcherilla on tarkoitus päästä johonkin ennätysten kirjaan, sillä sitä tahtia kirjassa ruumiita tulee. Ja loppua kohden kirjailijan tahti vain kiihtyy ja Chicagon teurastaja murhaa jotkut kirjan henkilöistä pariin kolmeenkin otteeseen. Psykopaattista Chicagon teurastajaa jahtaavalla CIA:n rikosetsivä Max Slaughterilla on välillä epäselvää, ketkä kirjan henkilöistä ovat vielä hengissä ja ketkä eivät. Mutta sillä ei ole suurta väliä, sillä lopun hurjassa takaa-ajossa pääsevät viimeistään loputkin kirjan henkilöistä hengestään. Paneutumatta sen syvemmin kirjan juoneen, pieni ote Butcherin jännitysromaanista Chicagon teurastaja:

…CIA:n rikosetsivä Max Slaughter kiipesi ruumiskasan yli. Chicagon teurastaja ei voinut olla enää kaukana, sillä osa ruumista oli vielä lämpimiä. Sitten hän näki mistä teurastaja oli mennyt. Teurastaja oli jättänyt jälkeensä tasaisin välein ruumiin. Vähän niin kuin sadussa Hannu ja Kerttu. Max Slaughter tuli ison teollisuusrakennuksen pihaan. Rakennuksen seinässä oli kyltti, jossa luki suurin kirjaimin: TEURASTAMO. Max Slaughter ajatteli, että tämän täytyi olla Chicagon teurastajan piilopaikka. Kaikki palapelin osaset loksahtivat nyt paikalleen. Hitaasti Max Slaughter avasi teurastamon oven ja näki jotakin sellaista, mitä ei ollut nähnyt yhdessäkään aiemmassa kirjassaan…

Tex Butcherin jännitysromaani Chicagon teurastajan juoni ei ole ehkä niitä kaikkein selkeimpiä, mutta kaikille liha- ja teurastamoalasta kiinnostuneille kirja tarjoaa mieleenpainuvia hetkiä.