Joulun evankeljumi Apostoli Arskan mukaan.

julkkukuun kalenterikuva
armas
Armas kertoo joulun kuvaelman

Siihen aikaan antoi Presidentti Niinistö käskyn että koko valtakunnassa oli toimitettava alkoholin verollepano. Tämä verollepano ei ollut ensimmäinen ja tapahtui J.Vapaavuoren ollessa Helsingin käskynhaltija. Kaikki menivät noudattamaan verovelvoitettaan, kukin omaan Alkoonsa.

Niin myös Juuso lähti Itä-Helsingistä, Kontulan kaupunginosasta verovelvoitetta varten keskustaan, Kallion kaupunginosaan Hesarille, sillä hän kuului Penan ryyppyremmiin. Hän lähti sinne yhdessä vakiosussunsa Maikinmaikki kanssa, joka odotti saavansa osuuden pullosta. Heillä siellä ollessa tuli Maikille pullon haun aika ja hän kävi ostamassa pullon, päivän esikoisen. Hän kapaloi pullon laukkuunsa ja laski sen puistonpenkille, koska heillä ei ollut muuta paikkaa ryypätä.pena

Sillä seudulla oli spurguja yöllä ulkona vahtimassa tenujansa.

Yhtäkkiä heidän edessään seisoi herra poliisi ja poliisin taskulampun kirkkaus ympäröi heidät. arska tiiraaPelko valtasi pultsarit, mutta pollari sanoi heille: ”Älkää pelätkö, minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon kaikille dokuille. Tänään teille Kallion kaupunginosassa on ostettu pullo. Se on yhden tähden jallupullo. juuso hämmästyyTämä on merkkinä teille: Te löydätte jallupullon joka makaa kapaloituna kassissa puistonpenkillä.” Ja samalla hetkellä oli poliisin ympärillä suuri poliisijoukko, joka ylisti valtiovaltaa sanoen: ” Valtiovallalla on kunnia korkeuksissa. Maan päällä rauha deekuille, joita valtiovalta rakastaa!”

Kun jeparit olivat menneet takaisin kyttälaitokselle, spurgut sanoivat toisilleen: arska”Nyt äkkiä Hesarille. Siellä näemme sen, mikä on tapahtunut, sen minkä meille herra paskalakki ilmoitti.” He lähtivät kiireesti ja löysivät Maikin ja Juusonjuuso ja jallupullon, joka oli kapaloituna veskassa puistonpenkillä. Tämän nähdessään he kertoivat, mitä heille oli pullosta sanottu. Kaikki jotka kuulivat puliukkojen sanat olivat ihmeissään. Mutta Maikki maikki epäileekätki pöpperöiseen mieleensä kaiken mitä oli tapahtunut ja kelasi sitä.

piirroskuva pullon ihmeestä
Arskan itsensä paikan päällä tuona ihmeellisenä hetkenä piirustama luonnos, joka tuli myöhemmin tunnetuksi ”Pullon suurena ihmeenä” eli ”The Great Miracle of Bottle”.

Puliveikot palasivat kiittäen ja ylistäen ylintä poliisikuntaa siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli sanottu.


Riemullista Joulua!

Tänään Luin

TED BUTCHER

KOVA EVANKELIUMI

ELI TOISENLAINEN NÄKEMYS UUDEN TESTAMENTIN AIKAAN

Ted Butcher tunnetaan kirjoista, joissa nyrkit heiluu ja veri roiskuu. Ja niin roiskuu veri myös Ted Butcherin actionia ja raamatuntutkimusta yhdistävässä teoksessa kun Jeesusta ruoskitaan oikein olan takaa. Ja Butcherin evankeliumissa Pietari ei tyydy sivaltamaan vain yhdeltä roomalaiselta korvaa irti, vaan korvat lentelee kokonaiselta legioonalaisarmeijalta. Jeesuksella onkin täysi työ palautella korvia niiden oikeille omistajilleen. Ja kun Jeesus ajaa riivajahenget sikoihin seuraa siitä helvetinmoinen kalabaliikki. Ennenkuin Jeesus saa ajettua pillastuneet siat mereen, ehtivät riivaajasiat kylvää sellaista kauhua ihmisten keskuudessa, että sellaista on koettu vain Danten helvetissä ja Ted Butcherin aikaisemmassa tuotannossa. Ja kuten asiaan kuuluu, Butcherin Kovassa Evankeliumissa myös Jeesuksen misu Maria Magdaleena on kova mimmi, joka muistuttaa enemmän Lara Croftia kuin Pyhää Birgittaa.

Yksi haasteellisimmista asioista kirjallisuudessa on kuvailla veren roiskahtelua ja luiden pirstoitumista…

Ted butcher

Enempää juonta paljastamatta seuraavassa lyhyt näyte evankeliumista Ted Butcherin mukaan:

”Tapahtui niinä päivinä että Jeesus pudotti kahdella napakalla judopotkulla ja muutamalla tarkkaan tähdätyllä karateiskulla kuusi legioonalaista kanveesiin.
– Holy Shit!, Pietari huudahti hämmästyneenä, sillä hän ei ollut ennen nähnyt tällaista ihmetekoa.
Mutta roomalaiset napisivat edelleen.
Jeesus hieroi nystyröitään ja tarkasteli roomalaissotilaita.
– No, kuka teistä lälläripojista uskaltaa heittää ensimmäisen kiven?
Roomalaiset katselivat toisiaan ja puikkivat sitten yksi toisensa jälkeen käpälämäkeen.
– Sinä olet totisesti kingi, Pietari totesi ja taputti Jeesusta olalle.
– Sinäpä sen sanoit, Jeesus vastasi ja heitti jonnekin yläilmojen suuntaan yläfemmat.”

Kirjan mukaan on tehty myös HÖBÖ Netplöts-TV-sarja:”Jesus Christ, Passion and Fury; Hard Boiled Testimony”. Kohtaus kaudelta 8 episodi 24.

Butcher todistaa, että evankeliumin ilosanomaa voi levittää vähän ronskimmallakin tavalla. Eli turpaan ja Hallelujaa.

Tavalliset lukijat kertovat:

Ted Butcher jatkaa siitä mihin Johanneksen ja Coppolan Ilmestyskirjat jäivät.

William Booth, Hadley Wood

Ted Butcher on kognitiivista uskontotiedettä parhaimmillaan.

John Wayne, Los Angeles

Paras kirja sitten Rambon.

Paavi Benedictus XIV

A.Paskiainen
Lukutoukka (Larva legere)